Visuele identiteit Vagabond | Wardtaal Spring naar content

Met hart en ziel verder gaan

Onder de naam Vagabond gaan 15 onderzoekers verspreid door Europa aan de slag om oplossingen te vinden tegen kinderkanker. De samenwerking en het delen van kennis maakt het platform ijzersterk. Snellere onderzoeksresultaten die gedeeld kunnen worden met de industrie (farmaceuten) en academie (ziekenhuizen en universiteiten). Alles voor het genezen van kinderkanker!

opdrachtgever
Prinses Máxima Centrum

over

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie is een uniek centrum waar alle hoog complexe zorg en research van de kinderoncologie geconcentreerd is. Met als missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Het Prinses Máxima Centrum is een van de betrokken organisaties bij Vagabond: Validation of Actionable (epi)Genomic Aberrations in a paediatric Oncology Network for Doctorate students. Wij waren op locatie en we voelden de bezieling en passie om het beste van het beste te doen, te presteren voor kinderen met kanker en de mensen om hen heen. Aan ons de dankbare taak om aan dit belangrijke initiatief tot leven te brengen.

project
visuele identiteit, website