Over ons - Wardtaal Spring naar content

Maak je klaar voor een team van ontwerpers, een creative director en een project manager. Opgericht in 2006 en sindsdien in de groei. We werken aan branding, campagnes, events en content.

Strategisch ontwerp is ons ding. We gaan voor uitgekiende identiteiten en pakkende uitingen. Zo creëren we visuele werelden voor onze opdrachtgevers en hun publiek. Werelden die verbinden, enerveren en enthousiasmeren.

Open opdrachtgevers zoeken we. Vertrouwen is een vereiste, in elkaar en het proces. Met enthousiasme voeden we de dialoog. Energie geven om energie terug te krijgen. Samen veroorzaken we die creatieve maalstroom!

Eigenhandig brengen we je van pril concept tot finaal ontwerp. In de productiefase werken we samen met even enthousiaste vakidioten. Dankzij onze vrienden in de uitwerking kunnen we elke creatieve uitspatting realiseren.

Onze studio ligt in Breda. Onze focus is landelijk. Vaak bedienen we het grotere mkb. Soms (multi)nationals. Altijd opdrachtgevers met duidelijke ambities, gezonde bewijsdrang en zin in de toekomst.

Team

Ward Monné

Ester Heijligers

Stefan Manheim

Casper Sormani

Jochem de Weert

Robin Groenen

Andreia Dobrota

Disciplines

Visuele identiteit

Creatieve strategie
Corporate identity
Correspondentieset
Branding

Interactief ontwerp

Web- en app design
Animatie
Emailings
Bedrijfspresentatie

Campagnes

Uitnodigingstraject
Activatie project
Storytelling
Brand awareness

Congressen en events

Congres en event identiteit
Decor en stage design
Signing
Installatie en object

Onze opdrachtgevers