The future is U event identiteit MCI Group - Wardtaal Spring naar content

The future is U

Iedereen is uniek, maar samen kom je verder. De mensen van deze organisatie dragen hier aan bij. De organisatie die zich inzet voor een wereld die vrij is van ziekte. De mensen van deze organisatie leiden deze strijd. De onderzoekers zijn changemakers & lifesavers, daarom zijn ze voor dit event de belangrijkste focus. Dit zijn de mensen die de toekomst maken.

Ze zijn Unique, United & Unstoppable. The future is U.

opdrachtgever
MCI

over

Wanneer COVID-19 geplande bijeenkomsten verstoort, betekent dit niet dat ze niet kunnen plaatsvinden. In plaats van te worden geannuleerd, verzamelde dit evenement meer dan 800 senior leiders in een innovatieve 3D-omgeving! MCI ontwikkelde een op maat gemaakt virtueel platform met een interactieve bezoekerservaring. De traditionele offline ervaring werd getransformeerd naar online, terwijl de betrokkenheid sterk bleef voor, tijdens en na het evenement.

Wij verzorgden de event identity waarbij de mens centraal staat, Unique, United, Unstoppable. Dat zegt precies wat de mensen achter de organisatie kenmerkt en op verschillende manieren terugkomt in het evenement.

MCI is een wereldwijd engagement- en marketingbureau voor live & virtuele evenementen.

project
animatie, decor, event identiteit, fotografie