Branding Agency uit Breda - Wardtaal Creative Agency Spring naar content

Branding Agency Breda

Eigenheid in ondernemen is belangrijker dan ooit. Dat weten wij van Wardtaal als geen ander. Vijftien jaar Branding Agency in Breda heeft ons geleerd dat iedere ondernemer zijn bedrijf graag onderscheidend profileert. Of het nu gaat om een herpositionering of om  het ontwikkelen van een productlijn, met het uitrollen van een helder communicatietraject creëren we voor elke ondernemer een wereld waarin zijn doelgroep verwelkomd wordt.

In de zoektocht naar indrukwekkende communicatie wordt Wardtaal niet alleen gedreven door de schoonheid van een visuele identiteit of verpakkingslijn, maar zeker ook door het succes ervan. Wij van Wardtaal maken graag mooie dingen, maar we willen vooral dat ze wérken voor onze opdrachtgevers, zij willen immers een boodschap overbrengen. En wij willen die boodschap onvergetelijk maken. Bij elke klus – groot of klein – stellen we ons datzelfde doel.

Onze opdrachtgevers schenken ons het vertrouwen en enthousiasme waardoor we inzetbaar zijn als dé Branding Agency om de visuele identiteit voor je bedrijf op te zetten. Wardtaal streeft naar perfectie door eruit te halen wat erin zit en het onverwachte in onszelf naar boven te halen. Zo komen we tot het beste resultaat.

Elke opdracht benaderen we volgens de methodiek van vijf stappen: kennismaking, analyse, strategie & concept, ontwerp en realisatie. Dit doen we, omdat de waarde van Wardtaal groter is als we alle stappen kunnen zetten. Bij voorkeur werken we dus voor opdrachtgevers bij wie we vroeg aan tafel kunnen schuiven als creatief denkers. In de relaties die we opbouwen met klanten, groeien we doorgaans in die natuurlijke rol.

We komen graag bij je langs voor een afspraak om ons alles over je onderneming te vertellen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons op de studio in Breda.

Disciplines

Visuele identiteit

Creatieve strategie
Corporate identity
Correspondentieset
Branding

Interactief ontwerp

Web- en app design
Animatie
Emailings
Bedrijfspresentatie

Campagnes

Uitnodigingstraject
Activatie project
Storytelling
Brand awareness

Congressen en events

Congres en event identiteit
Decor en stage design
Signing
Installatie en object

Onze opdrachtgevers